Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

tänkte...

Tänkte köpa den gamla favoriten Postman Pat, eller Postis Per som han heter på svenska. Men så kände jag någonstans att de verkligen tar överpris på Elgiganten.

Vill du ändå köpa, klicka HÄR.


Kommentarer

Postat av: hogie

Jädrar så fint! Vi brukade gå till bibblan. Där lånade min kusin Postis Per och jag lånade Narnia. Jag tyckte att han var skitliten och töntig. Postis Per liksom. När man kunde låna Narnia.

2010-07-24 @ 15:37:06
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: kaka

Jag gillade (gillar?)dock jingeln: "Postman Pat, postman Pat, med sin svarta och vita katt!"

2010-07-24 @ 16:41:32
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Klart man gillade Postis Per. Men i smyg då'ra.

2010-07-24 @ 19:30:56
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Solen

Jag vet inte! Men det var himla gott. Har du googlat? :b Kram!

2010-07-25 @ 11:24:40
URL: http://matfixerad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits