Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ärligt talat

Ärligt talat, vad är detta för jäkla frukost?

Alltså, detta är inte korvbröd, creme fraiche och sylt och några misstänkt platta korvar till.

 

Jag blev så inspirerad av HIMYM, Lily och Marshall har ju "pancake sunday", så jag tänkte testa detta. Innan jag började tillaga det så sa jag till Erik att vi minsann borde äta pannkakor en gång i veckan! Ja, varje lördagmorgon kanske?

Nej. Vi kommer inte fortsätta denna tradition. Bilden visar: amerikanska tjocka pannkakor, gammal grädde, ännu äldre sylt och bacon. Lite knepig kombo, jag håller med. Orkade inte äta upp, det blev för sött, för fett, för... fel, på något sätt. Jag vill hellre ha äggmacka till frulle. Viva le ägg!


Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad skumma pannkakorna ser ut...Vi äter ibland american pancaces, bacon och pancace syrup :)

2010-06-19 @ 13:32:07
Postat av: kaka

Lisa: Det känns så knepigt att äta pannkaka, bacon och sirap. Sliskigt värre! Ja, egentligen så ska man kanske göra pannkakorna i plättlagg, eller i en större panna. Jag hade bara en liten som jag mosade ner två tre stycken i samtidigt, så de blev avlånga :P

2010-06-19 @ 14:51:23
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Fast man brukar ju inte ha grädde och sylt till, så sirapen ersätter sylten. Jag gillar salt bacon till den söta sirapen. Eller sirpap som pappa har skrivit på ett recept jag har :)

2010-06-19 @ 16:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits