Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Igår ja!

Har inte berättat vad jag gjorde igår ju! Då åkte jag, Erik och Lina till Skutberget och fluktade på småpojkar, medan vi åt baguette i gräset! Vi tror småpojkarna var runt 20, medan Erik trodde på 25. Jag och Lina var dock helst säkra på att de inte var fullvuxna, utan snarare fjolårskalvar som härjade på vollebollplanen.

Småpojkarna

"Fnizz, vill ni ha en blomma av tant?"

"Nomnomnom, chiabatta krossar baguette, anytime!"

"Baguetteklet runt hela munnen är det nya svarta" sa han med barsk min.

 

När vi kom hem började vi dricka öl, och jag drack kanske eventuellt mer än på midsommar. Hejåhå, så kan det gå när det är sommar, varmt och Allsång på Skansen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits