Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gratissaker

Fick två Ballerinakakor av en tant på Ica förut. Tydligen ska man doppa i mjölk för den där extra goda kladdkakesmaken. Jag var inte sen att prova! Men jag tyckte inte det gjorde någon större skillnad i smaken, det enda va ju att jag återfann känlsan av hur kul det är att doppa! Det va längesen! Och mjölk! Det var längesen jag drack!

 

 

Var och handlade i söndags med Erik och Lina. Som tack för att vi fick avstämning, och klarade testet galant fick vi denna snajsiga mössa! Ni ser ju hur jävla glad jag blev! "Grattis är gott!!!" skrek jag inte, men jag menade det.


Kommentarer

Postat av: fredde

hehe okej jag hörde nu Kollade du på sverige värsta bilförare ? :P ha det bäst :)

2010-03-11 @ 21:43:10
URL: http://freddesbo.blogg.se/
Postat av: kaka

fredde: Näej, vi hade på det utan ljud i bakgrunden igår. Kanske man ska börja se det.. mja

2010-03-12 @ 13:50:59
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits