Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kvitto


Kommentarer

Postat av: Evelina

SV:

Jo jag hoppas det, men vanligtvis så brukar jag få träningsvärk redan samma dag. Men jag känner knappt av det nu. Men det kanske är med någe sådant att göra :)

2010-03-24 @ 11:09:12
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Evelina

haha ja det där känndes ju helt okej ;)

2010-03-24 @ 11:09:29
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Malyn Cazzandra

Haha snyggt kvitto! xD

2010-03-24 @ 12:15:08
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: Angelika

visst känns det löjligt att dom bytt namn sådär, namnet känns konstigt, okej att det är medicin och ibland nästan droger, men namnet är fel tycker jag.

2010-03-24 @ 13:33:05
Postat av: kaka

Evelina och Malyn: Krp ftw!Angelika: Haha va jag skrattade när jag såg det! Bra att alla "företag" fixar kvitto så man kan lämna tillbaka produkten om man inte är nöjd!

2010-03-24 @ 14:24:50
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Palle

Kronans droghandel är ju ett jättestort medicinföretag som ligger lite utanför Göteborg, har funnits mycket länge.

2010-03-24 @ 14:31:37
URL: http://wiretraps.blogg.se/
Postat av: Rävfan

+1 på Pauline :)Men då vet man vart man ska vända sig om man vill ha sig lite alltså..tur att man flyttar till krp snart ;D

2010-03-24 @ 16:23:00
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag tycker att det låter så jäkla fränt (hur ofta använder man det ordet, förresten?) med "Kronans droghandel". Jag önskar att vårt apotek också kunde blivit droghandel, men vi fick Medstop istället.

2010-03-24 @ 18:58:45
Postat av: kaka

Jag tycker det låter dretskoj med droghandel - en affär som säljer droger! Haha! Sen om det är ett stort företag eller inte, jag kommer ändå skämta om att jag ska till droghandeln och köpa lite göttelser, to the drogstore and by some good shit etc. And I will laugh ppl!

2010-03-24 @ 22:42:57
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits