Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tempelninjan

Förfesten igår var röjkul med Singstar och alldeles för snygga människor. Vi sjöng så vi var blå och åkte sedan in till stan för att mötas av en rejält lång kö in till Tempel. Det var rockkväll och gratis inträde så vi stod kvar, led och suckade och ville egentligen gå till Ankan istället. Men snåltramen tag över och vi stod och trampade kvar i kön i närmare en halvtimme innan vi kom in.

Där inne var det stort och jättemycket folk. Jag tappade bort alla hela tiden, träffade massa bekantingar och härjade  stillsamt. Jag och Erik gav upp ganska tidigt och Erik sprang till Sibylla i vanlig ordning och köpte två meal medan jag spanade efter bussen. Vips så var vi hemma och vi käkade våra burgare och somnade gött sen.

Har varit pigg som en mört idag, känns bra!

Tempels betyg stannar vid 1 uppdrucken öl. No more Tempel for me.

Oh just det, kvällen bästa skämt:
En kille kommer fram till vakten som vill se leg. Killen säger då "Är det redan läggdags (legdags)?" Hahahaha!

Kommentarer

Postat av: Anna

Sv: Lindex har fått så himla mycket snyggt som man inte hade en aning om tidigare. Gör ett besök och du blir inte besviken. :)

2010-03-27 @ 23:08:18
URL: http://annazofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits