Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Igår

Igår hade vi två teaterföreställningar på en förskola på Hammarö. Jag var nervös och kissnödig hela morgonen, men det gick över förväntan och nervositeten la sig snabbt.

Kristin höll vid ett tillfälle upp ett litet paket (innehållandes kakor) och frågade publiken va de trodde paketet kunde innehålla:
"Kanske en cykel?!" föreslog Kristin.
"Neej! Det är för litet paket!"
tjoade barnen.
"Men kanske en häst då?!"
sa Kristin.
"Neej, den får inte plats!"
skrek barnen.
Sen hördes en liten stämma säga: "Men kanske en liten häst?"


Ska kirra fler bilder. Denna är råsnodd av Linda.
Barnen kallade mig "renen", fatter inte varför.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, vad sött med den lilla kängurun på magen!

2011-01-21 @ 12:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits