Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Känguru

Idag har vi pysslat med musikteaterprojektet i skolan. Det är en teaterföreställning vi ska hålla ute på en förskola nästa vecka!

Teatern är inspirerad av boken "Minus och stora världen" av Sven Nordqvist.

Jag spelar en känguru som håller i en frågesport, Kreten är huvurollen som fick namnet Milla och Linda spelar en knasig teletubbie! Andra karaktärer som syns är bl.a. superhjälte, talande träd, pingvin och troll!


Kommentarer

Postat av: Lisa

Åh, är kängurun istället för den där figuren med fyra huvuden som är med i boken? Älskade den boken som barn!

2011-01-14 @ 18:22:21
Postat av: Kaka

Lisa: Nej Fyrbäbblan är istället två teletubbies (eller de är inspirerade av Fyrbäbblan). Jag är inspirerad av frågesportsledare på nummer,, ehm 8 tror jag! :D

2011-01-14 @ 21:22:53
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kaka

Lisa: Minns förresten att du alltid ville läsa den boken för mig och jag tyckte den va så lång å tölig. Och du blev så glad sen när Erik äntligen lät dig läsa för honom närhan kom upp i ålder, eftersom jag aldrig velat :D

2011-01-14 @ 21:23:40
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha, jag tänkte på det innan men jag hade för mig att det var Erik som tyckte att den var så dryg. Jag minns i alla fall att mamma fick läsa den för mig hela tiden och hon avskydde det för det var så mycket text :)

2011-01-14 @ 21:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits