Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Missat nyår!

Har råglömt att skriva om nyår! Kan vara någon av två anledingar:
1. Jag har glömt kameran på feststället
2. Jag är säker på att jag hade en anledning till...
3. Just det, jag sitter med en essä från helvetet, så den tar typ upp all min tid.

Nåväl, nyår firades på Herrhagen hos Martin, tillsammans med Lina, Emmy och Hannill + några till.

Kvällen var förhållandevis lugn; folk kom och gick, grannarna surade och gnällde över för hög musik (ärligt talat, klockan var mellan 23-23.30 på nyårsafton...) och vi var nära att missa tolvslaget. Vips, så var klockan tio i tolv och vi slängde på tvn och korkade upp all skumpa vi kunde hitta.

Någon gång efter tolvslaget kände jag mig plötsligt för full och gick och la mig och sov ett tag (lite random, men det funkade). När jag vilat färdigt gick jag upp och socialiserade och mådde bra igen. Haha.

Inga skandaler, lite bakfylla.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits