Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Pajigt

Ska iväg till Skoghall strax för att baka lite pajer tillsammans med mor inför mormors stundande 85-års kalajs imorgon. För några år sedan, när jag bodde hemma, kallades jag "katastrofen i köket", och nu är jag hedersmedlem i matfixning åt mormor alltså. Utvecklingen går framåt!

Dock är jag fortfarande så otroligt klantig. Gör nästan aldrig ett helt recept helt rätt. Glömmer en ingrediens, tar fel på tiden i ugnen, har inte rätt formar, tappar ut mjölpåsen etc. Inget kan gå helt smärtfritt så gott som någon gång. Vet inte varför, jag har nog någon curse på mig.

För några år sedan skulle jag göra mig till och laga bl.a. toast skagen. Jag råkade missa den biten att de skulle vara just toastade dock, haha! Blev bjuden på just toast skagen i våras och det va såå gott, troligtvis så som mina kunde ha smakat.

Jag har tydligen stekt den, enligt matbloggen.

Som en toast skagen ska se ut och smaka!


Kommentarer

Postat av: evy

ja klippte mig på salong alexander :) det blev ca 1350kr.. du kan ju kika nu för ja har lagt upp bild på min frilla :)

2011-07-11 @ 21:55:51
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits