Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

I gymnasiet

Ibland hittar man små saker som man tycker är riktigt roliga och vill dela med sig av till världen. Problemet är att det antagligen bara är roligt för de inblandade, och ibland knappt det.

Jag och Lina gick i samma klass i gymnasiet, såhär såg vi till exempel ut då:

Ibland på lektioner så sades det roligheter som jag genast antecknade. Hittade små nerkluddade seriestrippar där vi två är iblandade och en lärare. Gjorde de lite snabbt i ps, och tänkte nu dela med mig. Vi var kanske inga ljus, det ska jag inte påstå.Kommentarer

Postat av: Kristin

haha, är det stefan?

2011-06-20 @ 09:23:02
URL: http://raaff.org
Postat av: Kaka

Hehe japp! :D

2011-06-20 @ 09:53:33
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits