Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dänsing kviin

Idag har vi dansat hela dagen. Är nöjd med min grupps examination, vi fick fram det vi ville och knappt någon negativ feedback!

En grupp som examinerade idag delade ut lappar som visade olika saker man skulle föreställa. Min lapp:

Fnissande tänkte jag att jag fick en snopp. Jag kände hur barnslig jag blev när jag kopplade ihop ordet till bilden, och fick flera (ickekorrekta) alternativ. Vi skulle alltså dansa som detta föremål, och jag fnissade och visade alla som råkade sitta nära. (Kopplade lite till Lundberg & Dellamortes låt "Jag vill va som en dildo" och fick inre bilder hur jag skulle fladdra runt på dansgolvet som en... äh, strunt samma).

Sen va det rätt kul att dansa som en gummisnodd, visserligen, så inget illa ment alltså!

Kommentarer

Postat av: evy

hahaha lät som du haft det väldigt roligt med andra ord :D

2011-03-29 @ 01:32:23
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits