Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

On tha flow

Satte mig för att ha pluggdag så fort jag käkat frulle, och döm om min förvåning när jag genast hamnade i ett skrivarflow! Det har nog aldrig hänt förut när jag skrivit på en examinerande skoluppgift!

Jag blev så till mig så efter någon timme eller två (har absolut ingen koll på tiden) så bestämde jag mig för att jag varit så duktig och tog paus.

Jag kollade på en kass såpopera på tv, borstade tänderna, plockade lite, pratade med mamma i telefon och bävade för att vara tvungen att sätta mig igen för att fortsätta skrivandet.

Men banne mej, flowet fortsatte! Jippie och tjoho! Kanske inte skriver rätt saker, men jag skriver iallafall! Läraren ville inte ha en detaljerad redogörelse om vad jag gjort, men det skriver jag ändå, blandat med egna tankar och annat babbel.

Ska bara leta reda på lite litteratur, men det får nog vänta till på torsdag, orkar nog inte röra mig till skolan idag.

Är himla nyfiken på hur mina andra klasskamrater skriver? Skriver ni vad som hände? Hur detaljerat? Har ni underrubriker? Vilka böcker använder ni, och framför allt hur använder ni dom? Ska klura på det här sistnämna i min ensamhet till jag faktiskt kollat i böckerna, men lite tips sitter ju inte fel.


Ja, jag snodde bilder från Raaff, hur kunde ni veta det?

Det är alltså om den här dagen då bilden togs jag skriver skolarbete om.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits