Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sätila ofrivilligt t.o.r.

Igår åkte jag, Lisa och mamma till vår faster i Sätila (ligger typ utanför Göteborg). När det började skymma bestämde vi oss för att åka så vi slapp köra skogsvägarna när det blev helt mörkt. Så vi packade oss in i bilen, sa hejdå och körde iväg. Siw och Tage frågade flera gånger om vi absolut var säkra på vägen tillbaka, och det var vi naurligtvis! Ja inte jag då, jag vet ju att jag inte har något lokalsinne...

Vi åkte iväg, och svängde vänster i någon korsning som verkade rätt. Sen körde vi och körde, jag var åksjuk direkt och vägarna skumpade och svängde som värsta bergochdalbanan. Vi körde och körde, det blev mörkare och mörkare ute, och dessutom hade vi en bil med som körde med helljus på i röven hur länge som helst. Inte en gatulampa, och knappt en uns av bebyggelse. Vi var inte helt säkra på att vi kört rätt, men vi fortsatte köra och köra. Efter ca en och en halv timme så ser vi plötsligt skylten "Sätila 8"! Sätila?! Vi hade ju kört från Sätila! Men vi svängde dit ändå och innan vi visste ordet av så stod vi på faster Siws parkering igen och skämes och vågade knappt ringa och be om ny vägbeskrivning.

Vi hade alltså lyckats åka i en cirkel! Siw och Tage förklarade nu vägen och sa att de inte brukade läsa på skyltarna, men att vi skulle svänga höger i första korsningen. "Inte mot Kungsbacka va?" frågade vi. "Nej, inte mot Kungsbacka, andra hållet! Men höger i första korsningen!"

Så körde vi iväg igen. Första korsningen hade en skylt som stod "Kungsbacka" om man körde åt höger. Det visste vi ju att vi inte skulle till, så vi svängde vänster. När vi kört en bit kom vi på att de sagt att de inte brukade läsa skyltarna, och att det bestämt var höger i korsningen. Så vi vände bilen och körde andra hållet.

Efter ett tag kom vi till två skyltar, motorväg mot Gbg höger, motorväg mot Malmö rakt fram. Eftersom vi ska till Ängelholm så ska vi så klart mot Malmö, men det glömde Lisa bort och började blinka av mot Gbg. Vi hejdade henne i sista stund och hon körde som tur var rakt istället.

Pust, vi kom hem till slut, ca 2½-3 timmar senare än beräknat.

Kommentarer

Postat av: evy

haha taskigt å trist att ni körde runt å åkt tillbax.. fan hade ja vart mä i DEN turen hade ja kaske gap garvat av pinsamhet haha :D

2011-03-09 @ 23:59:21
URL: http://MyBloggNotYours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

Evy: Jag vet! Haha, vi skrattade och skämdes om vartannat :P

2011-03-11 @ 10:14:33
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits