Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Matfoodzface

Har ju varit på ansiktbehandling, och den gick snett eftersom jag inte tålde en av produkterna (skräll att det händer mig...). Jag har därför varit på tre återbesök och hudterapeuten har kört med uv-laser(?) över fejjan i ca 30 min varje gång. När jag har vaknat på morgonen har det hela tiden blivit bättre, och nu flagnar jag mest, och är extra känslig för kyla, så idag har jag vart röd som en tomte om snoken.

Iallafall så har hon rekomenderat att jag lägger om min kost. Jag äter ju mycket kolhydrater, mackor och socker osv. Sen så behöver jag inte mjölk, som jag dricker max ett glas om dagen nu under graviditeten, men knappt det heller. Hon tyckte att jag skulle byta ut till sojaprodukter istället. Så jag försökte lite i morse, och improviserade ihop en frukost bestående av:
  • Soyghurt blåbär (inte så gott, men det går ner) med havrefras
  • 2 kokta ägg som jag delade och blandade med turkisk yoghurt, salami, ost, sallad, gurka och kryddor
  • Paúluns superjuice
Har ju ingen vidare koll på vad man äter om man inte får äta bröd, så jag freebasar. Jag gillar bröd. Förut råkade jag halka iväg och käka två mackor. Fick dåligt samvete och öste på massa smör och pålägg, om det nu skulle kompensera något.

Gjorde förresten bulgur för ett par dagar sedan. Det hade stått framme i en kastrull, och idag när jag skulle ta det så hade det konsistensen av havregrynsgröt och när jag smakade hade det härsknat. Iuu!

Men jag har nu googlat och ska handla mer likt lchf nästa gång, och testa i några veckor för att se om jag märker någon skillnad. Inte strikt, men dra ner på ze carbs i alla fall. Lycka till, Kakjävel.

Kommentarer

Postat av: apan

hahaha gött att du smakade på det! haha!! minus havrefras, säkert massamassa kollisar i!

2011-05-04 @ 07:04:28
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Helena

Oj har nog missat svara på hur jag kände martin, jo han var tillsammans med en av mina kompisar för måånga herrans år sedan. Tiden går verkligen fort när man blir äldre :P heheSnygga kallingar Martin hade på bilden ;) hehe

2011-05-05 @ 09:22:16
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/
Postat av: Kaka

apan: Hahah, ja vafan.. Jo det är mkt kolisar i havrefras, men jag kan inte köpa allt nytt, måste ju äta det som finns på nåt vis.Helena: Ah just det, det var det jag trodde =) Ja, dom är asballa, han bär dom med stolthet ;)

2011-05-05 @ 20:54:25
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits