Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Frill

Just det, jag har ju klippt mig! Eller ja, Lina har klippt mig! Lite kortare än jag tänkt, men rätt najs ändå!

Ja, väldigt fint att köra glasögonbågen rätt igenom polisongen, haha!


Kommentarer

Postat av: Lisa

Najs! Är det lika på båda sidor eller är det bara ena sidan som är kort?

2012-02-16 @ 20:50:56
Postat av: Malyn

Jag såg det i skolan :D tyckte det var jättefint :D

2012-02-16 @ 20:57:07
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: apan

höhö, menaru att det var pollisen som var lite för kort eller allt??? :(

2012-02-16 @ 22:08:29
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Ida

Lisa: Bara på ena sidan- assymetri, det brukar jag jobba efter :PMalyn: Men åh tack! :DLina: Ja polisongen ja, jag hade nog tänkt att det skulle se ut som när vi klippte den här frisyren med utväxt polisong (finns nog bild mars 2011), men jag gillar det ändå! Fast jag har så tunt hår, så det är nog det att polisongen ser så himla liten ut :P

2012-02-17 @ 12:18:09
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evy

ja det var en anorlunda frisyr på dig.. men det såg helt OK ut tycker ja! :) ja ska snart med klippa mig.. min kusin ska klippa bort allt mitt blonda så min rikiga hårfärg kommer fram.. då ja får nog då dubbelt så kort hår än vad ja har nu

heh

2012-03-10 @ 17:40:00
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits