Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kebab

Om man ska göra hemmagjord kebabtallrik så rekomenderar jag Coops egna kebab (heter kanske X-tra, eller så)! Jättegott tillsammans med pommes, sallad och kebabsås eller bea (eller både ock som jag!)


Så gott! Åh, nu är jag hungrig och vill äta det igen. Detta året har vi hunnit med både kebabtallrik och kebabpizza, alltså. Bådar ju fint.

Igår kväll, och i fredags med förresten gjorde Martin smarriga drinkar till oss. Några var såhrä festliga:

Lite dålig vinkel, men man ser ändå hur festligt det är!

Kommentarer

Postat av: Evy

vad innehöll dom å vad kallade han dessa drinkar?? "martin special" kanske ;) hehe ^^

2012-01-08 @ 12:47:49
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Evy: Haha kul att du frågar, för jag frågade varje gång han kom med en drink "vad heter den här?" och på varje svarade han "Ida special" haha! Fast en hette Zombie vet jag, och vad de innehöll har jag ingen aning om, jag bara drack och lät Martin göra bartenderjobbet :D

2012-01-09 @ 09:23:25
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Martin

De vi drack denna kväll var följande.Planters Punch - Rom, Grenadin, Citronjuice, Limejuice, Sockerlag, Cointreau samt fruktsoda.Sex on the Beach - Vodka, Peachtree, Apelsinjuice och Tranbärsjuice.Zombie - Ljus rom, Guld rom, Citronjuice, Limejucie, Grenadin, Cointreau, Apelsinjuice och Annanasjuice.Typ.

2012-01-09 @ 12:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits