Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skola

Det har varit en hel del att göra i skolan på sistone, men nu är det lite lugnare en liten stund.

I tisdag var det utedag, och det var meningen att vi skulle göra olika saker i snö. Men snön lyste med sin frånvaro, så vi fick improvisera.

Iståg

Hoppade på olika sätt, och mätte

Hade, och har lite fortfarande värk i fotlederna och knäna efter den där hoppgrejen. Indianhopp, jämfota, ett ben, baklänges... är visst lite för gammal för sånt.

Igår skulle vi göra egna geobräden, och jag spikade på för glatta livet. Det läraren sa var att vi skulle vara noga med att inte spika igenom. Tre av mina spikar råkade på något mystigt sätt gå igenom träet. Kan tycka att den blev lite i spretigaste laget, dessutom:


Kommentarer

Postat av: Evy

hahaha bra gjort Ida :D att du lyckas å spika rakt genom som du beskrev haha :D du gör då mkt som blir råligt å du lyckas verkligen oxå bra med det.. haha :D

2012-03-10 @ 17:53:14
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: essay

As I can see you had really wonderful and interesting time there!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits