Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Glädjeämnet

Ja, det en jag kan säga är väl att det är kul att underhålla andra med sin egen misär.

"Det som gick galet idag blir en fin historia imorgon."

Det är ett fint motto det. Jag skrev i ansökningen att jag har tillgång till egen bil. Det är jättebra, jag får 300 mer i veckan även om jag inte har körkort (bensinpengar) :P Men jag fick ingen kärra efter som jag "kör". Haha. Jag satt och sorterade i ca 6 timmar, uppdelat på två dar. Sen så packade vi in allting i min bil. Det började såklart regna, men vi fick ut alla drygt 500 högar. När vi sen sätter oss och ska åka iväg så startar inte bilen. Batteriet är slut! Vi bröt ihop och bara började skratta åt allting. Så vi lastade över allt i den andra bilen. Sen så åker vi ut och strukturerar upp oss lite som vi vill och vi är hungriga och trötta och med en sprängande huvudvärk. Jag vet inte om alla hushåll fick eller så, men vi orkade inte bry oss.
Dag 2 så förberedde vi oss och åt innan och sådär. Vi delade upp och var noga och allt va jättebra.

När jag kom hem så mailade jag och sa upp mig. Det är egentligen två veckors uppsägningstid, och de hatade mig verkligen när jag sa att bilen var utlånad till helgen så jag inte hade möjlighet att jobba då.

Mammas kompisar Christina och Lennart har skrattat åt detta i flera dagar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits