Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Pust och flås

Idag har varit en knarkande varm sommardag med sol och årets första dopp.

Morgonen började vid elva, då jag sippade kaffe och mackor utanför lghten. Mamma kom efter frukosten på att om man har en såndär blomsprejvattenflaska med vatten och salt i, och sprejar  på sig, så tar solen bättre. Det hängde jag minsann på och sprejade som en galning!

Efter våra bästa år så la vi oss ute igen och sprejade och pressade. Plötsligt stod det en tjej bredvid mig och pratade engelska och frågade var biblioteket ligger (jag bor 50 m bredvid).

Sedan kom en full granne och han och mamma bestämde sig för att alla skulle dra te Getingberget. Det gjorde, vi jag badade en del och sen åkte vi hem igen.

Grill grill, vi grillade massa gott. Det var fläskfilé, revbenspjäll, karré, meloner, potatissallad, bearnaisesås och sallad.
  Middagen var god och trevlig, men hade varit bättre utan den fulle och slafsige grannen som satt och åt ur såsskålen, och skeden där i... nice.

Ja vet att jag ser jätteförvånad ut, men det syns iaf att jag fått färg :P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits