Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

:(

image85


Pappa Willy 1950 - 2007
Saknar dig


Bilden är från 21e december när vi hade ett jättfint julfirande. Vi satt och spelade gitarr och sjöng tillsammans. Vi hade kul och trevligt och vi hade hittat så bra julklappar till honom så han va verkligen glad. Han sa att han nästan fick tårar i ögonen när han tänkte på vilken bra kväll det hade vart, sa han strax innan han åkte.

Pappas låt:

Hep Stars- Cadillac

My baby drove up in a brand new Cadillac
My baby drove up in a brand new Cadillac
but she ain't never, ever coming back

Baby, baby, baby please
Can't you see I'm on my bended knees
Your heart's so cold it's gonna freeze

My baby drove up in a brand new, brand new Cadillac
My baby drove up in a brand new Cadillac
but she ain't never, ever coming back

yea...Cadillac
woah...Cadillac
yea...Cadillac
ooh...Cadillac
yea...Cadilac
ooh...CADILLAC


Kommentarer

Postat av: Kajsa

men lilla lilla ida :( vad fan har hänt? nu sitter jag här och gråter och vet inte vad jag ska skriva. hjälp. såhär ska det ju inte vara. jag tänker på dig. massor. även fast vi aldrig varit nära vänner eller så har jag ju följt dig via det här fina internet hela tiden. och din pappa har ju dykt upp på foton lite då och då. fan. önskar jag kunde ge dig en stor hög kramar! låt din fina man ta hand om dig ordentligt nu. massa massa massa kramar och kärlek/Kajsa

2007-12-31 @ 15:52:30
Postat av: Pauline

Mina djupaste medkänslor till dig och din familj. Du är en så go tjej och jag önskar dig allt gott. Kom ihåg - saknad är det finaste beviset för att det finns kärlek. Kram!

2008-01-01 @ 09:23:58
Postat av: Ida

Tack för era ord, det betyder mycket. Kramar på er

2008-01-01 @ 23:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits