Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Partykaka

Igår började kvällen på en inflyttningsfest med ett gäng studenter och tyskar. Jag visste inte riktigt vem som va vem så jag pratade engelsk-tysk-svenska med alla. Även efter de sa att de va svenskar råkade jag fortsätta. När festen hade kommit igång ordentligt drog jag och Lina med sikte på Ankan. Dessvärre missade vi bussen och drog till tanktömningenBunkern istället. De tog inte betalkort så vi fick gå in till centrum och ta ut cash först innan vi va välkomna tillbaka. Jag lurade vakten att vi redan vart inne en gång, och vi slapp det hutlösa inträdet på 10:-. När vi hängde kläderna i garderoben träffade vi två killar som skulle ut och röka. Vi fortsatte tjöta med dom och de undrade om vi ville med på efterfest efter stänging. 

Det ville vi och plötsligt satt vi i en liten etta med varann och tre killar. Efter en stund kom det fler folk, och det slutade med att det av säkert 15 killar och vi och en tjej till, en och annan norrman och det va hattar överallt. En kille frågade om jag va singel och ja sa nej, och när vi skulle gå så kom han fram och sa "Ja det va ju kul och träffas, även om det inte blev så lyckat för mig"

Foton kommer, ska bara orka lägga in dem på andra datorn. Jag råkade ta jättemånga på alla hela tiden.

Nu blire Flygande Jakob!!

Kommentarer

Postat av: apa

hahahaa!! jag visade dig mitt ärr på röven igår!! hahaha!!!! varför gjorde jag det lixom?

2007-12-15 @ 19:32:09
Postat av: Kaka

Haha ja! :D Varför vet jag inte riktigt,,hm

2007-12-16 @ 14:47:07
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits