Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

långa naglar


Jag tycker itne om att skriva en rubrik. Nu skrev jag långa naglar, för de är såpass långa att de knappt går att skriva med. På tangetbord. Inte nog med att tangentbordet krånglar, nu krångalr naglarna också. Ett jävla gnäll.


Igår gick min dag i bilens tecken. Jag åkte in till stan och lämnade blod. Sen ut till Skoghall. Sen hem till  Kronoparken. Sen in tll stna och fixad nya linser. Sen hem till pappa. Sen ut till Bergvik. Sen till farmor och farfars grav. Sen till pappa igen, och slutligen hem.

Har alltid trott att farmor dog i cancer, men det gjorde hon inte, har jag missuppfattat allt i alla dessa år. Både famror och farmfar dog innan jag va född, men de verkar ha vart två hyggliga prickar. Fast jag har alltid vart lite rädd för farfar. Jag och min lillebror brukar med jämna mellanrum fråga mamma och pappa "Va farfar snäll?", och de svarar alltid att ja det va han. Världens snällaste.

För att lätta upp stämningen kommer här världens snyggaste bild på mig:

Kommentarer

Postat av: Lina

hahahaaaa, jag älskar den där bilden!

2007-10-31 @ 09:32:31
Postat av: Lisa

Haha, du ser ut som sångaren i Popcicle på den där bilden!!

2007-11-16 @ 23:39:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits