Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lördagsmys

Igår så ringde Eriks föräldrar och undradae om vi var sugna på indiskt. Det var vi, så vi åkte dit. Jag åt någon kyckling rätt med ingefära och indisk färskost-sås. Det va riktigt gott och jag blev säligt mätt. Efter maten spelade vi lite poker som avslutades med att jag vann allt, för alla gick all in. Sånna pokerpartier är bra, tummen upp.

När pokertiden va slut så blåste vi hem, Erik packade lite och sen åkte han till Arvika. Snabba ryck. Han ringde i fredags till Spets och sa att han skulle med till Glenne i Arvika. På lördagen va han lite småseg efter gårdagens öl, så han bestämde sig för att inte åka. Men när Spets sne ringde så va han pigg igen och åkte. Jag tillbringade lördagen framför Svensson, Svensson, Babben & Co och The Terminal. Den sistnämnda va riktigt bra faktiskt. Jag satt och va så himla när apå att somna hela tiden och tvingade mig att hämta vatten, tvätta bort sminket, borsta tänderna och så vidare för att röra på mig så jag inte somnade.


Nu ska jag åka till Peter!

Kommentarer

Postat av: Lihna

mm...indisk mat. Man borde typ äga en indisk restaurang eller dylikt. Eller ett oljebolag!!

2007-10-08 @ 14:34:13
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits