Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skövde i hövvet


Jag sa till mamma igår eftermiddag att det va synd att ja inte kunde följa med mina kompisar till Skövde. Mamma tyckte lite synd om mig och erbjöd sig att betala hela resan. Eftersom jag tackat ja till jobb 9-17.30 idag fredag, och studentfestbiljetterna redan va inhandlade så tackade jag ödmjukast möjligt nej.  Mamma tyckte ändå lite synd om mig så jag fick en kasse bärs. Det va snällt av henne och jag firade med att dricka tre öl ikväll. Innan jag började dricka åt jag två wienerkorvar med bröd. Jag blev fan full. men blir man dragen på så lite så går det över väldigt fort. Tur det, det blir billigt så. Jag gillar egentligen inte att va full. Jag gillar inte att vakna upp å va bakis. Jag gillar inte att sminka av mig/borsta tänderna och va full. Ska jag lägga mig full så somnar jag snabbt, det är bra... om det inte snurrar, då är det desto svårare att sova. Jag tycker om öl.

Idag va Erik hemma vid tre, jag vid halv sju. Han ville inte äta mat eftersom vi skulle dricka öl, tror det rä för att han blir mer dragen på tom mage. Vi satt och tjötade, sen kom Linda och nu sitter de två å halvsover (iaf Erik) och tittar på någon film "Cool hand Luuk", tror jag den hette.

Jag är en trött jävel och ska sova nu. Hoppas jag inte är otrevlig som går å lägger mig?

Väl rutet! /Ida

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits