Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Snart kväll

16.57.
Har ätit chips och dipp till mellis.
Fått spö av Danne i Betapet. Så lagom hippt.


18.45
Duschad.
Erik med, så nu luktar vi inte röv. Känn bra, nu kan vi vistas bland folk igen.
Jag ska fläska på min nya ögonkugga, den heter Chrome och är ballare än mitt i övrigt taffliga smink. Har på mig två sorters rouge för tillfällt. Det känns inte helt naturligt, jag får täcka med massa puder.

Ja just det, jag va på bolaget igår, och jag såg att hon i kassan såg ut att va en liten sur gammal tant så jag slängde fram leget det första jag gjorde. Då sa hon: "Bara för att du va så duktig nu, så får du den här" och så räckte hon fram en liten godisask till mig. Det luktar skumt, mn smakar gott. Jag känner mig duktig.


(undrar vem det va som kommenterade nyss btw)

19.30
Jag kammade just sönder min favvokam.

Min häftiga ögonskugga visade sig inte alls va så ball som den utgav sig för att va. Jag känner mig lurad.
Jag smetade på lite rosa över krååmen. Hur lyckat det blev ser ni här.. mja. Jag ska lägga till lite svart också. Ja, det blev festligt värre.
image36

Kommentarer

Postat av: Anonym

Ha!! är du en betapetare?? då kanske vi möts?
Ja menar på nätet!

2007-10-27 @ 18:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits