Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tråk


Idag har jag tråkigt. Inget jobb idag. Jag skulle hellre va ledig på fredag. Fast man får se det positivt- jag jobbar till 17.30, men ska va beredd på att kasnke få gå till 18 om dt är mkt barn kvar. Hlt okej eftersom de flesta får gå tidigare på fredagar så lär det inte va mkt barn kvar. Förhoppningsvis behöver jag inte ens va kvar tills 17.30. Skönt å gå tidigare å tänka "nu får jag betalt en halvtimme till".

Så nu sitter jag är och ugglar. Ska kanske röja i lägenheten, eller gå en höstpromenad till affären och köpa mjölk så jag kan göra vaniljsås till den planerade blåbärspajen. Jag älskar pajer!


Lägger upp en bild på en småkäck sommarklädd Ida. Jag kan inte riktigt acceptera att det snart är vinter, dags för vinterdäck och vägsalt som sprutar på på rutan å ger mig dålig sikt. Dramatik i jultraffik och det är vägsalt under mitt hjul. Oj det blev en låt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits