Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dagens visa

Idag drev jag och Lina runt på stan. Vi var fattigare än fattigast, men lyckades ändå skrapa ihop till lite hamburgare och glass.Påtorget i Karlstad va det stor fest - idag byter vi busslinjer! Wohoo, det ska firas med Startboys och frägglada ballonger! Det låter som det inte händer ett skit i Karlstad, så därför måste vi fira minsta förändring... Mja det är kasnke så. Jag undrar mest varför Starboys är med överallt. Invigningen av MittiCity, IKEA, busslinjerna. Innan dess har jag ett svagt minne av att de va förband till Sven-Ingvars.

Vi tog oss hem till mig och mitt i färgningen kom mor o Peter.De hade med sig en TVbänk och ett glatt humör. Jag halvtvingade mamma att köra hem Lina. Hon va lycklig, jag va lycklig alla va lyckliga egentligen.

Såhär ser hövvet ut nu! Ja gillert!

image24

Kommentarer

Postat av: Lihna

määän, dä där blev ju görbra! blev lite mer sudden över det. ^^

2007-09-17 @ 23:03:00
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits