Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Give Kent a chance

Jag har under större delen av min tonårstid vädrat ut hur mkt jag avskyr popgruppen Kent. Nu under de senaste åren har jag i smyg försökt ge dem en chans. Jag har nog alltid egentligen gillat Musik nonstop (eller va den heter), men inget mer. Kanske gillade jag Kärleken väntar också, men det va så hemligt så jag knappt visste det själv. Lyssnade på radoin för några dagar sen och det va radoipremiär för Kents nya låt Ingenting. Jag tänkte åter igen ge dem en chans att visa att de inte är så dåliga som jag alltid trott, men jag blev besviken och gillade den inte alls. Men jag tror faktiskt att det är en låt som blir bättre ju mer man hör den. Den är lite synthinspirerad, och jag kan nästan refrängen redan. Tror jag ska försöka leta upp nån skiva med dem och ge hela deras grupp en stor chans att visa vad de gått för under de sneaste tio åren. Jag vill överbevisa Ida, den envisa 17-åringen som skrev elaka insändare om att "Stoppa Kentvågen" eller va det va.

Jag firar mitt uppvaknande med att smälla på Thåström på stereon. Ahh, min stora kärlek!

Kommentarer

Postat av: Kajsa

men iiiidaaaa! kent är bäst! alltid! kan väl inte vara för inte som alla biljetter för höstspelningarna tog slut på 16 minuter? ;) jag ska se dom 1 december, och jag kommer vara helt lyrisk, som alltid när jag hör sveriges bästa pop/rock-band! they are the greatest shit!

2007-09-22 @ 21:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits