Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gurgel


Inte helt lätt att föra bloggverksamhet när internet strejkar. Fick ett hett erbjudande med posten idag, billigt BBB + gratis telefon. Jag tror jag ska slå till.


image21

Insåg att Thåström va ju läcker när han va ung. Har nog egentligen aldrig tyckt det, bara lit ei smyg. Me nnär jag såg honom såhär på Tv så va jag tvungen att ta kort. Naaw. För ett tag sen tyckte jag tillochmed Elvis va snygg. Det va när han gjorde comeback en gång. Han va klädd i svart o ngt intervjuoffer sa att han va snyggare o mer vältränad än nånsin. Jag höll med. Vältränad vet jag inte men i form va han. Min storasyster Sylvia är smått helgalen i Elvis. Jag tycker det är kul o titta i hennes vardagsrum, fullt med Elvis o katter. När jag och pappa va där i våras så stod pappa och smånynnande på ngn låt jag inte kände igen. "Ellis!" säger min två åriga systerdotter Villemo som står bredvid. Det tyckte jag va så kul. Sylvia spelar tydligen bara Elvis för Ville och lär henne allt :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits