Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Näe!

Känner mig inte bra alls. Ont i halsen, snuvig och snörvlig. Det gör ont på hela kroppen så jag har nog feber, minsta beröring sticks. Erik jobbar och är borta mellan 7-20. Tråkigt, jag vill ju bli ompysslad. Har lånat massa filmer av Lina, men de funkar knappt och se på. Provade att lägga skivan i frysen som Lina rekomenderade, men så blev jag fundersam va man gör sen? Ska man låta den bli lite varm, eller ska man försiktigt ta bort imman från skivans baksida? Först funkade det jättebra, men så tryckte jag på paus mitt i filmen för att göra mig te, efter det funkade inte filmen. Cashback heter den, intressant film och jag vill gärna veta hur den funkar. Jäkla dvd.

image22

____

Tänkte bara skriva att nu har jag sett slutet. Efter lite fjäsk gav dvdn med sig och lät mig se färdigt. Bra film. Udda. Ja gillert.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits