Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nyjobbad.


Lördagen blev fin som en... vet inte, men det va skoj. Vi satt o tjötade här hemma tills klockan va kanske, halv elva eller så, jag vet inte riktigt. Sen så tog vi bilen in till stan (lite smådumt eftersom jag varken har bensin eller avgasrör, men ändå). Vi dansade massa och kvällen slutade i schlagerbaren. En sak som va så kul var att ja gsatt och pratade med en kille som frågade bl.a. om jag hade tatueringar. Det har jag ju inte, så jag sa det och då frågade han om jag hade näsring. "Nej, fan det skulle jag ju inte fråga, det ser jag väl att du har. Jag satt och kollade på den och tänkte att det ska jag inte fråga." Haha. När vi åkte hem fick Erik Linda att köra oss till Kenneths. Han skulle ha lite nattamat, och frågade om jag ville ha ngt. Jag va inte direkt hungrig eller sugen så jag satt att jag inte ville ha nåt. Sptes kom tillbaka först til bilen och sa "Hoppas du va sugen på ett super mega meal." Han förklarade att han hört Erik beställa ngt liknande. Och när Erik kommer tillbaka til bilen ha han köt en stor 150g hamburgertallrik till mig (jag som annars knappt orkar en 90g), och till sig en hade han köpt en Mega trippel super meal, eller va det hette; 3x 150g på en hambrugare. Jävlar va stor! Skulle plåtat den ;)

I veckan nu har jag jobbat. Imorse började jag 7 på en förskoleavdelning jag aldrig vart. Kände lagom knepigt, men det gick bra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits