Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Regnish


Idag bilade jag och Erik in till stan. Först sprang vi till Rollspelsbutiken. När vi kom ut, Erik 900 kr fattigare, så började det störtregna. Mja det kanske inte störtade ner men det regnade på fint, och Erik ville åka hem direkt. Men vi travade iväg til Lagerhaus och tjackade Kiwikolor. Sen gick vi till Vero Moda och jag inhandlade en gosig stickad polotröja. Vi tog vägen förbi tebutiken och handlade 2 sorters te och varsin chokladpralin, mums! Sen hade vi egnetligen tänkt ta en varsin baguette på Sjöqvistens och sen åka hem, men vi hamnade på Nya Pekings lunchbuffé. Fyffan va dyr den där stadsrundan blev. Erik får försörja mig i oktober, för mina pengar börjar sina. Hoppas jag får några hundra iaf i lön för aug... blev ju inte mkt jobb då.


Grannarna har skött sig idag. Bara spikat lite, men det är okej :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits