Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

E18

Satt på bussen igår och hade precis ringt upp Erik, när vi skulle avsluta märkte jag tt det blivit en lång kö som ringlade sig långt framöver E18.
"Det verkar vara trafikstockning.. VI står alldeles still." sa jag till Erik, och vi hoppade på att det inte var något allvarligt. Jag såg blåljus på långt håll, så jag anade att ngt hade hänt. Bussen dirigerades om och vi fick åka en skumpig skogsväg, som kallades "gamla E18", undrar om det betyder att den va tungt trafikerad förr i tiden.. hm. Iallafall så åkte vi sakta sakta framåt, och jag såg massa blåljus, poliser och ambulanser. Vi kom tillslut ut bortanför Väse och bussen kunde fortsätta. Vägbanan på andra sidan var helt stillastående, folk hade börjt lagt sig på taket/framrutan på sina bilar och solat, andra hade plockat fram kaffe och fika. De flesta stod utanför bilarna och undrade antagligen vad tusan som hände. Jag var glad över att vara på "rätt" sida vägen - vi som rörde oss framåt. Chauffören hade på radion, och så fort det kom meddelande rörande vad som hänt höjde han så vi alla kunde höra, det hade tydligen inträffat en seriekrock.

Läste om det idag i tidningen:

http://www.vf.se/DDWebb/templates/Article.aspx?id=21120

Läskigt, 2 döda och 10 skadade.


Kommentarer

Postat av: Evelina

fy va otäckt :/

2008-08-01 @ 12:50:42
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits