Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

solen!

Kolla på solen med 2-3 solbrillor nu så får ni se ngt ballt. Det är nämligen solförmörkelse på g. Just nu ser det ut som ngn tagit en tugga av solen, jag ska hålla koll.

Tyvärr så är det ju inte helt bra för ögonen att koll på solen, så koll snabbt.

Är jag lättimpad, eller är det lite ballt?

Verkar för övrigt som om solförmörkelsen startade redan 10.30, då var jag mitt upp i våra bästa år och märkte inget.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Äh, jag glömde bort solförmörkelsen :(

2008-08-01 @ 13:18:34
Postat av: Linda

jo de är häftigt. sj satt man på jobbet å titta på solen va inte ett alternativ då mina brillor va borta :(

2008-08-02 @ 11:40:10
URL: http://mysigbrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits