Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Idag

Vaknade idag vid tolv och känd mig bakis, som man brukar efter nyår. Det knepiga va att jag under gårdagen druckit en öl och ett glas Asti och annars bara vatten och julmust, så jag borde inte va dålig. Kanske är det en reaktion på allt som hänt den senaste dagarna.

Vid fyra idag åkte jag ut till Skoghall. Två av mina systrar hade vart till sjukhuset och hämtat ut pappas saker, och sen åkt till hans lägenhet för att hämta familjebibeln och tömma kyl/frys osv. Pappa har pratat mycket med miig om en viss lapp där det står ett nummer till en person vi ska ringa om det händer honom nåt. Det pappret låg framme när Sylvia och Anna va där. Känns märkligt, kanske visste han vad som komma skulle.

Jag började gråta nästan direkt och satt i badrummet och grät och lyssnade på va de pratade om i vardagsrummet, jag kunde inte förmå mig att sitta med. Både mamma och Sylvia kom in och pratade med mig, och efter ett tag hade jag lugnat ner mig såpass så jag kunde va med. Vi bestämde vad som skulle stå i dödsannonsen, och bokad tid på begravningsbyrå. Vi ska dit imorrn.

Allt känns så overkligt. Som om jag sitter i en hemsk dröm. Jag har nog inte fattat. Såg Ronja Rövardotter förut. Det va extra starkt att se när Skalle-Pär dör; "Han har funnits jämt, och nu finns han inte. Han fattas mig!"


Kommentarer

Postat av: apa

åhfyfan, din stackare. :´(

2008-01-02 @ 14:37:33
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits