Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bildis

image110

Tagen av Evelina Eklund, redigerad mig. Tycker det ser ut som en teckning. Jag ser söndersolad ut, man kan kan göra lite roliga grejer i psCs3.

Tack för alla kort Evve! Som jag längtat efter att få se alla! Synd bara att jag blundar, ler eller gör något annat konstigt på de flesta bilderna. Min mun har även en tendens till att va väldigt sne, iallafall underläppen. Yuck Fou underläpp!

Kommentarer

Postat av: Erik

Dags att börja läsa igenom inläggen innan du postar? =D

Du ser ut som tapeten bakom dig.

2008-03-02 @ 16:36:32
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Gah, ja jag lovar. Från och med nu. =/

2008-03-02 @ 18:45:40
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: apa

fiiin bild ändå! :D

2008-03-02 @ 19:17:03
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Kaka

apa: Tack du!

2008-03-02 @ 20:58:07
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits