Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

System, tuttar och bää

Idag har jag vart på bolaget irl, och sökt jobb url. Japp. Mycket bolaget blir det. Vore kul att få jobb där, har än så länge bara sökt till städare, men ska söka sommarjobb som kassapersonal också.

Ni Hao= hej, hejsan på kinesiska.

Jag har en låt på hjärnan som har med det ordet att göra. Youtuba om du vill, gört!


Jag har för övrigt också hunnit med att vara och hälsat på dr Tutte. Han tog fram en GIGANTISK (jag skojar inte) spruta.
-Här kommer den här med det stora läskiga handtaget, sa han.
Handtaget- inga problem det va ca 10 cm. Sen kommer själva behållaren som va minst lika lång och jättetjock säkert 5 cm i diameter. Och längst ut nålen, som va 10 cm den också. Sprutan va skitstor och han körde ner den i bröstet och sen liksom pumpade han, inte bara stack till alltså, utan pumpade. Huga, va det gjorde ont. 5 sånna fick jag. Sen var det klart.

Fast det konstiga var att han sa att de har alltid tre saker att gå efter; läkarens bedömning hur det känns, cellprov och röntgen. Men efter sprutchocken så gick läkaren och sjuksystern sa att jag kunde gå.
-Är jag klar?"
-Japp!"

Så jag gick hem utan att röntgas. Undrar om de på röntgen stod och väntade på mig, eller om han menade att jag skulle in igen när provsvaren har kommit. Hm? Det skulle ta ca 10- 14 dagar.

Efter sjukhusvistelsen hade vi så mycket parkeringstid kvar så vi gick en sväng till Mariebergsskogen och tittade på änder och getter och en och annan ko. Bää. Muu.

Kommentarer

Postat av: Zandrea

Jag använder max factor master piece mascara :D Sjuk bra.. :) KRAM

2008-03-19 @ 17:22:53
URL: http://Zandrea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits