Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Freitag

En liten fågel sa att det va grillfest ikväll, vi får se om jag och Erik joinar upp. Jag jobbar 11-17.30, lite dryg tid då hela dagen försvinner.

Det är gött att jobb om dagarna, man är ute nästan hela tiden utom när det är lunch och vila. Igår var jag inne 1½ timme på hela dagen. Skönt att vara ute. Men jag tror jg tog i lite när jag köpte kräm med spf 50.. har märkt att barnen använder spf 30, och de har nog känsligare hud än mig.
"Du kommer bli blekare ju mer du är ute i sommar med den där krämen" sa Erik.

Kommentarer

Postat av: Fröken E o Herr P

Tack för kommentaren :D Vi åkte bil gjorde vi :) Vi har ju mammas bil just nu :) Det var det verkligen :D

Skulle vara kul å se er där å :)

Haha lika bra att ta det säkra före det osäkra ;)

2008-05-09 @ 14:31:50
URL: http://epmat.blogg.se
Postat av: Fröken E o Herr P

förresten så jag har en fotoblogg nu oxå :)

http://evesphoto.blogg.se :) om du vill kika.. dock inte så livat där ännu

2008-05-09 @ 14:33:19
URL: http://epmat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits