Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

hej!

Det är inte klokt vad jag är dålig på att blogga. En uppdatering i veckan duger inte. När jag jobbr funderar jag ut massa spännande saker att skriva. TIllexempel hde jg tänkt mig ett väder-inlägg med rubriken "Och dom lurade oss alla", angående att alla meterologer sa att det skulle bli kallt och mulet på måndag när det i själva verket blev tokvarmt. Men det sållades bort, och tur va kanske det. Vem bryr sig egentligen?

Idag ska jag på AMS kl 10. Sen ska jag besikta bilen 13.20.

Sist jag va på bilprovning satt jag och va småarg på pappa. Han hade inte hört av sig och jag fick inte tag i honom. När det va 5 min kvar innan min tid var satt ringde han, men jag svarade inte. Idag kommer han inte heller vara med, men jag kommer inte vara arg den här gången. Mamma följer med eftersom jag är osäker på hur man gör och var det är. Hon är en klippa!

Det är jordfästning/urnsättning på söndag. 18 maj, då pappa skulle fyllt 58.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits