Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Underjordisk

Vi väntade hela vintern/våren med att begrava pappa för "i slutet av maj är det ju varmt, soligt och fint ute" . Så otroligt komiskt att det snöade mer igår än vad det gjort på hela vintern. Syster Anna berättde att hon och hennes dotter gjorde en snögubbe imorse på tomten.

Vi stod i regnet under ett gäng paraplyer och huttrade och Lisa och Sylvia sänkte ner urnan i jorden. Vi glömde hålla en tyst minut, men det blev nog 20 tyst sekunder innan vi rundade av med "Näej, om vi skulle åka hem och ta lite kaffe?" Jag klämde fram ett tyst "Tjillevippen". Jag tänkte säga vila i frid, tack eller vad som helst. Men jag fick inte fram något. Utom det där ovannämnda. Pappas födelsedag och Eriks namnsdag är det idag dessutom.


Vila i frid. Tack för allt, pappa.

Kommentarer

Postat av: Linda Spethz

Ja den är mkt god! Fina bilder på dig föresten. Men du har du kontakt med fanny och emelie fortf och vad gör dom? Har ingen koll på vad alla 85or gör från skoghall längre. När vi är 26 har man väl klassfest från nian, kul o se vad alla gör då. Ni har inga planer på att flytta till gruvlyckan annars då? Där brukar det väl finnas rätt bra med lgnheter? kram

2008-05-19 @ 10:35:10
URL: http://spethz.fashionblogg.se/
Postat av: apan

Ja, vila i frid Willy! hujamejen. kram på dig!

2008-05-19 @ 18:53:43
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Linda Spethz

Några Bilder på bloggen .. och nån på efterfesten:) Snygg frisyr oxå! Hmm ja så kanske de är ang barn alltså.. Har ingen aning. Alla säger så olika. Jaha.. så du har mer kontakt me emli som bor där, än fanny som bor nära? Ja.. folk förändras. Hehe präktiga vet ja ju inte om vi va.. Men skulle va skit kul att se vad alla gör idag. Jag umgås väl mest med Anna från högstadiet, sen är de mest folk från örebro. Men jag märker att många börjar bli vuxna och skaffar hus och barn rätt snabbt nu, tiden går så snabbt. Shitt jag ligger lååångt efter. Vanja ska ha barn nu när som helst oxå föresten.. fast de kanske du visste? Kram

2008-05-20 @ 19:05:21
URL: http://spethz.fashionblogg.se/
Postat av: Linda Spethz

Du, du ska inte på nån festival i sommar föresten?

2008-05-20 @ 19:07:56
URL: http://spethz.fashionblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits