Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Blodet droppar

I måndags skulle jag lämna blod igen.

Killen som skulle ta blod såg ung ut och jag fick för mig att han var ny på stället. Han stack mig med nålen och började liksom joxa runt inne i armen. Han vred och grejade och ropade till slut på en tant som kom och joxade ho nmed. De frågade då och då om det gick bra, och jag svarde ja. Det gjorde ju inte så särskilt ont, var väl mest lite obehagligt att ha en nål rotandes inne i armvecket. Efter ett tag gav de upp och sa att de skulle prova på andra armen, annars skulle jag få komma tillbaka en annan dag. Det visade sig att killen hade stuckit fel första sticket så han hade missat blodkärlet och sedan bara "smet" det när det försökte få nålen rätt.

De provade på min andra arm och det gick bra. Besöket tog en jäkla tid och jag gick därifrån med bandage på båda armarna.

Kammade hem jackpott ändå, fick en bilskrapa, kalender och järntabletter! Woo, bingo!

Kommentarer

Postat av: Fanny

Du får hålla utkik efter han som jag inte har en aning om vad han heter men som hemma hos oss går under smeknamnet "invandraren" för är han inte invandrare så har han iaf det påbråt. Han säger inte mycket men sticker perfekt varje gång på första försöket. Helt suveränt!

2008-11-05 @ 13:04:23
Postat av: Kaka

Jag gillar annars en gubbe runt 50 som heter Thomas eller Stefan eller ngt, han sticker också skitbra!

2008-11-05 @ 14:09:45
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jaaaa jätte gärna :D Kan du skicka dem på msn??? :D

2008-11-05 @ 16:48:34
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det där har hänt mig också. Hela tiden frågar de. "Känns det bra? Känns det bra?". Tja, så bra det kan kännas med en tjock nål i armen...

2008-11-05 @ 17:43:09
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Lisa: Haha, precis, va ska man svara liksom? ^^

2008-11-05 @ 19:14:32
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits