Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Choklad

Jag är chokladsugen. Hm, ska man trotsa snöstormen och ge sig ut till de kalla vidderna (krp centrum)?

Medan jag funderar kan jag delge en lite märklig sak som hände förut. Var på Krpjouren och hämtade ut ett paket, frågar snubben i kassan om han vill se mitt leg.
 "Näej, jag känner igen dig." svarade han och gav mig paketet.
Haha, va? Hur kan han veta att det var mitt paket om jag inte visar leg. Vem var han, jag kände inte igen honom. Han var typ 40, typisk krpbo (vad det nu innebär, haha). Creepy.

Ska jag köpa choklad tro? Är sugen på Marabous apelsinchoklad. I affären kommer jag ångr amig och köpa Daimsmaken istället. Samma visa jämt. Jag kommer ångra mig om jag köper apelsin också, eftersom den inte är lika god som daim. Kanske måste köpa ngt till Erik också om jag ändå går, han jobbar ju sent ikväll. Då köper jag något som typ Brio, och blir sugen på det själv också. Jag känner mig själv alltför väl, så väl att jag vet att jag inte kommer göra ngt åt det utan det kommer sluta precis som förutspått. Eller så stannar jag hemma och ser på Simpsons.

What to do, what to do?

Kommentarer

Postat av: Räv

"Han var typ 40, typisk krpbo (vad det nu innebär, haha)"Säg som det är, han var invandrare ;)

2008-11-24 @ 23:51:50
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: apan

hahaha, dagens i-landsproblem! apelsinchoklad eller daimchoklad, that´s the question! men gött äre, inte apelsin utan daim.

2008-11-25 @ 07:41:47
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Evelina

hehe det lät lite små creepy det dära hehe :)Du kan ju köpa båda och ta den du är sugen på och lägga undan den andra endera till Erik eller till att du får sug igen :)

2008-11-25 @ 12:26:06
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Räv: Kanske var det så..apan: Ja, vissa har det inte lätt! ;)Evelina: Nja, Erik är ju allergisk så det vore ju inte så schysst att ge honom ;D haha, nej men det blev apelsin, men jag var nära att ta daim :S haha

2008-11-25 @ 16:55:43
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits