Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hot Bree

Kakan stod i ugnen precis som flera gånger förr när Erik släntrar in. Han muttrar över molkomsinnebandy lag som tydligen spelade väldigt fult hela matchen utan en enda utvisning. Jag ger honom en bit vit choklad och han blir lite gladare(låter som han rä en hund Haha, men chokladen blev över när jag bakade och jag vill inte ha den).
"Mm, min lilla kock!"
"Yes, Im Bree Van De Kamp!"
"Yeaah, Bree is hot! And so are you!"
"Bree is like 50 years old...!"
"Well... she's still hot."Trodde inte killar i 25årsåldern gillade Bree. Trodde de var med Gabbytyper hela högen. Har du en kille? Eller är du kille själv? Jamen dåså, svara mig på vilken du gillar bäst på Wisteria Lane! Av damerna.

Ja, vi pratade engelska med varann. Det är bra träning. Bror min klagar ofta på att jag är så kass på engelska. Bra att jag tränar då.

Kakan är för övrigt till svärföräldrarna som är så snälla och bjuder oss på mat nu igen. VI bjuder aldrig tillbaks. Inte ens "tack-för-hjälpen-med-flytten"-middagen vi täntk att ha. VI hade en middag för mor och bror, men inte för Eriks familj. Schysst. Så mitt dåliga smavete gjorde att jag nu lagade en liten kaka gjord på bl.a. yoghurt och vit choklad. Har inte smakat så jag vet inte om den är god. Tänk om det inte är det, då kanske de tar det som en förolämpning. Dessutom blir vi nästan en timme sena pga min kaka. Oh, hoppas verkligen den är god.

Kommentarer

Postat av: Da-nn-e

Innebandy är ju ännu roligare om man spelar fult höhö. Av tanterna i serien vet jag inte, är inte alla rätt gamla?

2008-11-08 @ 18:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits