Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Inte okej

Det är för det första inte okej att sätta upp adventsljusstakar redan. Det är bara början av november! Flera av mina grannar har redan ställt upp ljusstakarna, helst skamlöst! Men det som ändå tar priset, det är en viss familj här i krokarna. De har gjort något så oförlåtligt som att ställa upp julgranen! Med ljus i! Nu!? Va? Det är Inte okej.


Handlade någon liten julklapp i dag. Skönt att vara förberedd. Nu är en helt klar och tre litehalvklara sådär. Skönt.

Kommentarer

Postat av: apan

Nej, nej, enligt emma är det okej att julpynta i mitten av november! och det är ju nu!!!

2008-11-11 @ 20:00:40
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Evelina

Nej det är på tok för tidigt för både julgran och ljusstakar. :)2008-11-11 @ 20:08:48
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Ewelina

Haha vart tusan bor dessa människor? Detta skulle jag vilja se!Btw så är det inte ok!

2008-11-11 @ 21:59:35
URL: http://bonkvsgnu.wordpress.com
Postat av: Kaka

apan: Va, är julgran i mitten av november okej? Nejru, itne i värmland!Evelina: Bra, tack! ;)Ewelina, gå runt bland dina grannar i tvåvåningshusen så får du se.. mjodå.

2008-11-11 @ 22:28:22
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Da-nn-e

Ååh dumma julgrannar! Det är inte ens okej att julpynta på jul :D

2008-11-12 @ 00:48:03
Postat av: Evelina

EBl betyder Ett Bättre liv :) gratis kurser ( som dock inte ger några betyg ) för dem som har det socialt jobbigt exempelvis. Ett sätt att få komma ut lite från instängdheten som lätt blir i hemmet. :)

2008-11-12 @ 03:59:07
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Räv

Räv says : Its not ok!Julmust är accepterat, men inte att julpynta.Ikväll smäller det btw ;)

2008-11-12 @ 09:50:25
URL: http://fuchs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits