Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Okej då

Lovade mig själv att inte skriva ett ord om Obama och allt som händer i staterna idag. Men så kom jag nyss på något korkat jag gått och tänkt hela dagen( förutom att jag gått och haft Umbrellaparodin "Under Barrack Obama" på hjärnan. Ni vet Rihanna? Eller vad hon heter.). Jo jag har gått och tänkt att det är lite synd om den nye presidenten. Varför? Jo, för att han först varit tvungen att vara vaken hela natten, och sedan hela dagen idag har han säkert gjort masa intervjuer och han kommer nog inte i sängs förrän sent ikväll.

Plötsligt slog det mig att han ju lever i USA, dvs där de har en annan tid. Typ 8 timmar hit och dit. Haha! Va korkat, och detta tog mig hela dagen att lista ut. Gissar att jag inte blir president själv de närmsta åren... Jag bjuder på den för det är så dumt.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Nä jag ser inte översta raden... fast snygg blogg annars :)

2008-11-05 @ 21:59:30
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: My - miljöbloggen

Jag skrev i ett inlägg om Obama; Lycka till, du kommer få ett helvete! Så sant.. han måste ha ett jävligt starkt psyke för att klara av sitt jobb

2008-11-06 @ 21:31:14
URL: http://birch.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits