Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

R.I.P.

http://www.aftonbladet.se/kultur/article3756716.ab

R.i.p. Lasse!

Inte alla som vet att jag och två polers var hemma hos paret Sandberg och intervjuade dem. De bjöd på kakor och saft på en Spöket Laban-bricka och var trevliga som bara den. Vi ställde de mest gripande frågorna som: "Vad har ni för färg på era tandborstar?" och "Vad är Tummemamman egentligen gjort av?"

Kommentarer

Postat av: Evelina

va? är han död?

oj..

2008-11-12 @ 23:30:30
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag läste det där igår kväll. Inger och Lasse är ju barndomsidoler :(

2008-11-13 @ 09:34:45
Postat av: Emelie

Nej är han död! Ja tänk att vi var hemma hos dem och intervjudade dem.... undra vad de tyckte om våra frågor?:)

2008-11-13 @ 10:11:46
Postat av: Fanny

Vad tråkigt att Lasse gått bort...

Men det häftigaste var ju att dom tog emot oss överhuvudtaget! Tror jag har bandet med intervjun liggandes någonstans fortfarande...

2008-11-13 @ 15:32:14
Postat av: Kaka

Evelina: Mjo..Emelie: Mja tyvärr! Men vi hade väl några "seriösa# också? Minns inte alls.Fanny: Ja det var verkligen supersnälla! Filmningen ja, vi visade det för klassen va? Förresten, var du ute och gick förut längs Vårgatan mot stan till? Isåfall åkte jag förbi dig :P

2008-11-13 @ 20:32:33
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits