Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Idol ffs

Har alltid tyckt att Robin B i Idol haft sådan värmlandsdialekt, men ikväll när jag googlade på honom är han ju inte alls härifrån. Han kommer visst ifrån Svenljunga som ligger långt utanför Göteborg (inte så långt utanför som Karlstad!).

Knep.

__

Tölitt, jag hade velat se mer av Lars i olika teman. Gillade honom i Money, money, money, tyckte han liknade ngn TIm Burtonfigur, men mediorna tyckte han liknade Pelle Svanslös. Haha. Mja(ow).

Ut med:
  • Lelle Johan
  • Robinarna
  • Kevin

Grejen med Kevin fattar jag inte. Störde mig massa på ikväll när han kapade varenda ord ungefär "åååooh, we're half way the....ååooh, living on a pray..." Men sjuung ut pojk!
__

Måste bara skriva vad mamma sa, så söt hon är:
"Desmond Child (han som hjälpte 'Idolerna' denna veckan), det har jag alltid trott varit en tjej."
"Du kanske tänker på Destiny's Child, tjejgruppen?"
"Jaahaa, ja jo det gör jag."


Hihi, tyckte det var lite gulligt.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Det sa Henrik också...

2008-11-08 @ 00:31:14
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Vad?

2008-11-08 @ 11:21:29
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det om Destiny's child :)Har du nya brillor? Skitsnygga! Det klär dig verkligen.

2008-11-08 @ 13:48:11
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: apan

nya brills? vrålsnygga!!

2008-11-08 @ 15:15:28
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

Nej det är några jag lånat av nån på en fest för längesen. Men jag vill ha sånna.. utan blingbling. hihi.

2008-11-08 @ 16:12:33
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits