Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Boho del 2

Igår när jag la mig så vråltjöt grannen igen. Hon böljade och hulkade värre än på morgonen. Stackars tant. jag borde gå över och ge henne en kram och en gammal svettig muffin.

Muffinen ja, nu undrar ni allt!

Igår fick Erik och jag ryck och åkte och köpte burgare på Sibylla, vi hade rabatthäfte och betalade 1 för 2 och dessutom hade Sibylla namnsdag just då, så vi fick en varsin muffin. Tyvärr, tyvärr så var det chokladmuffins så jag fick trôka i mig båda, så synd, jo verkligen.

Kommentarer

Postat av: hogie

BTW... roligt att du kollade in så jag fick en ny blogg att smyga på :)

2008-10-22 @ 13:42:14
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Prazzel

haha ja det kan man säga att man gör =)det är bara bitar av smördeg som blev över som jag skulle exprimentera med men dom brändes =)

2008-10-22 @ 19:36:54
URL: http://prazzel.blogg.se/
Postat av: sandra

har du haft din kakelse iadg?

2008-10-23 @ 20:54:08
URL: http://dolora.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits