Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bot

Böter. Igen.

Satte mig i bilen i morse och ser en lapp på framrutan. WTF? Jag kollade och mycket ritkigt, en parkeringsböter. Kollar parkeringsbiljetten som ligger där och den säger "Nov 08". Jag muttrar och kör till jobbet. Väl där tar jag in lappen för att läsa ordentligt. det står att biljetten inte varit läsbar. Jag blir upprörd och ringer EuroPark.
"Nej, det är ju en del av biljetten som inte syns.."
"Mjo, men det står 'nov', och det är ju oktober nu så det borde ju betyda att det är en giltig biljett?"
"Nej, vi kan ju inte se hela biljetten, och då kan inte vi vara säkra på att det är en biljett från vår automat."


Åhhh! Jädra kärring! Man såg inte tiden och då kan de omöjligt veta att det är en  EuroParkbiljett. Så jäkla trött på böter, speciellt nu när jag inte gjort något fel. Jo, biljetten hade åkte under en del i panelen där längst fram, så som sagt tiden inte syntes. 200:- i toaletten. Känns som de letar efter något att lappa. Gah!

Varför kan inte Newsec (hyresboalget) samarbeta med EuroPark på så sätt att det bakas in i hyran för de som vill ha parkering? Så man kan ha en lapp i bilen jämt, istället för att vara tvungen att lägga i nya mynt var fjärde vecka? Det är en annan sak som är störigt, man måste ha mynt, inga betalkort gäller. Vem fan har kontater idag?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ta upp det med hyresvärden? Blä, vad surt med böter!

2008-10-29 @ 21:15:31
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Da-nn-e

Dåligt att ni inte kan hyra en plats bara, jobbigt att pilla med pengar sådär hela tiden. Men har du ingen sån där plastbit som håller fast biljetten? Brukar finns på mackar och dyl.

2008-10-30 @ 00:15:36
Postat av: Kaka

Lisa:Vad kan värden göra åt det?Danne: kan man? Jag köper en imorrn!

2008-10-30 @ 23:44:33
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

fan va surt :(

2008-11-01 @ 04:28:03
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits